Hotelul O3ZONE 3* din statiunea Baile Tusnad, datorita orientarii spre Stanca Soimilor asigura o priveliste minunata. De asemenea hotelul este amplasat in centrul statiunii, fiind o locatie care se adreseaza mai multor categorii de clienti: companii care doresc organizarea de evenimente, persoane care doresc imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea acesteia, precum si persoanelor care doresc sa beneficieze de procedurile SPA oferite de Centrul SPA. /
EN Hotel O3ZONE 3 * is located in the center of Tusnad resort, with a wonderful view of Stanca Soimilor (Falcon Rock). It is recommended for: companies that want to organize events, people who want to improve their health and maintain it, as well as people who want to benefit from the SPA procedures offered by the SPA Center.

Include primire cu cozonac si afinata la check in, seara de bun venit cu cina bufet si muzica live, cafe concert in 30.12, mic dejun bufet, plimbare cu sania/caruta trasa de cai (10.00 AM), gratar in aer liber/pranz bufet la hotel, cina de Revelion cu open bar, petrecere cu formatia Ritmic si foc de artificii in 31.12, brunch / plimbare cu sania/caruta trasa de cai (13.00), gratar in aer liber, program individual, relaxare la SPA, cina de Anul Nou cu open bar, party cu DJ in 01.01 (tematica anii 70-80), mic dejun in 02.01. Acces la SPA (piscina, sauna, jacuzii) - in functie de reglementarile in vigoare. Orchestra si ringul de dans sunt in Sala Mihai Eminescu. Turistilor cu rezervare in Restaurant O3Zone li se asigura muzica prin boxe si acces liber in sala Mihai Eminescu.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel O3zone (Restaurant O3zone) - Revelion, Baile Tusnad, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta