Hotelul O3ZONE 3* din statiunea Baile Tusnad, datorita orientarii spre Stanca Soimilor asigura o priveliste minunata. De asemenea hotelul este amplasat in centrul statiunii, fiind o locatie care se adreseaza mai multor categorii de clienti: companii care doresc organizarea de evenimente, persoane care doresc imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea acesteia, precum si persoanelor care doresc sa beneficieze de procedurile SPA oferite de Centrul SPA. /
EN Hotel O3ZONE 3 * is located in the center of Tusnad resort, with a wonderful view of Stanca Soimilor (Falcon Rock). It is recommended for: companies that want to organize events, people who want to improve their health and maintain it, as well as people who want to benefit from the SPA procedures offered by the SPA Center.

Include primire cu cozonac si afinata la check in iar in noaptea de Inviere cu vin si cozonac, mic dejun bufet, pranz bufet sambata si duminica, cina bufet vineri si sambata, cina de Paste cu muzica asigurata de DJ duminica, drumetie la Stanca Soimilor cu ghidul hotelului sambata, acces la piscina, jacuzzi si sauna.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Paste - Hotel O3zone, Baile Tusnad, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta