Kenya este considerata  bijuteria Africii de est si are printre cele mai frumoase plaje de pe continent, o viata salbatica si o infrastructura turistica completa. Mai presus de toate, Kenya este destinatia ideala pentru safari deoarece o zecime din teritoriul sau este reprezentat de parcuri nationale si rezervatiii.  Kenya are o populatie diversa fascinanta, cu peste 40 de triburi diferite, fiecare cu propria limba si cultura. Triburile cele mai mari includ Kikuru, Luyia si Luo, insa cei mai faimosi sunt localnicii inalti imbracati in rosu din tribul Masai, care inca duc o viata semi-nomada. Cultura Swahili, cu un amestec de african si asiatic, se afla de-a lungul coastei, unde a prosperat secole de-a randul datorita comertului cu barcile din lemn de stejar vechi dhow peste Oceanul Indian cu Arabia si Persia. 
Mombasa este al doilea oras ca marime al tarii si este situat de-a lungul Oceanului Indian. Este un important port si principalul centru turistic de pe coasta. Mombasa are una din cele mai frumoase plaje si recifuri din Africa iar inima orasului se afla in zona veche printre strazile inguste si arhitectura moderna. Orasul este un amestec cultural, aici putand fi vazute numeroase moschei, temple hinduse si biserici crestine. 


O calatorie in Kenya este o experienta formidabila, unica din toate punctele de vedere, iar un safari in Kenya este o aventura minunata, de neuitat. Parcul National Tavo este cel mai mare si mai vechi parc national din Kenya si unul din cele mai mari din lume. Din cauza dimensiunilor vaste, parcul a fost impartit in doua parti: Tsavo Vest si Tsavo Est. 

Parcul Tsavo West prezinta o serie de formatiuni stancoase si dealuri vulcanice, iar intr-o zi senina parcul ofera privelisti minunate asupra varfurilor acoperite de zapada ale Muntelui Kilimanjaro. Viata salbatica este bine reprezentata si veti avea ocazia sa vedeti zebre, gazele, girafe, impala, elefanti, lei si multe specii de pasari. De asemenea, veti avea ocazia sa intalniti in aceasta calatorie reprezentanti ai triburilor Masai, unul din cele mai cunoascute popoare din Africa, care si-a pastrat traditiile si obiceiurile vechi de secole. Veti incheia aceasta experienta minunata cu un minisejur de 5 nopti pe exotica plaja din Mombasa, la malul Oceanului Indian. Aceasta calatorie in Kenya va va depasi asteptarile!
SERVICII INCLUSE PACHET 2 NOPTI SAFARI TSAVO WEST + 5 NOPTI PLAJA MOMBASA:
- transport cu avionul, cursa charter Bucuresti - Mombasa si retur;
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de cabina;
- transfer aeroport parc safari si parc safari hotel Mombasa cu microbuze de safari;
- 2 nopti cu pensiune completa la lodge Voyager Ziwani Camp in cort standard, in Parcul Tsavo West; 
- 5 nopti cazare cu demipensiune la hotel 4* in zona Diani Beach, Mombasa South 
- taxele de intrare in Parcul Tsavo;
- transport local in microbuze de safari in zilele 1 3;
- 3 sesiuni de safari in Parcul Tsavo West;
- ghid-sofer vorbitor de limba engleza pentru sesiunile de safari;
- transfer hotel aeroport in ziua plecarii;
- taxele de aeroport (pot suferi modificari); 
- catering;
 
Preturile sunt valabile pentru minim 2 persoane participante.

Preturile pentru 4 persoane participante presupun cazarea in 2 camere separate (2 persoane in fiecare camera).


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna septembrie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 
NU SUNT INCLUSE:
- taxa de viza, 50 USD/ persoana; 
- asigurare medicala si storno (inclusiv COVID);
- excursiile optionale;
- alte mese sau bauturi decat cele mentionate in oferta;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (soferi, personal hotelier, ghizi), aprox 40 USD/ persoana


PROGRAM SAFARI: 
Ziua 1: BUCURESTI MOMBASA PARCUL TSAVO WEST
Aterizare in Mombasa dimineata. Dupa efectuarea formalitatilor vamale, va veti imbarca in microbuzele pentru safari si dupa un scurt instructaj sustinut de ghizii locali veti pleca spre Parcul Tsavo West (distanta de aproximativ 260 km va fi parcursa in cca 5 ore). Pranzul din aceasta zi este inclus (pranz pachet sau la lodge daca sosirea va fi in timp util). Dupa amiaza veti face primul safari din aceasta zi, pentru a observa animalele din parc. Cina si cazare la lodge Voyager Ziwani Camp in cort standard. 


Ziua 2: SAFARI IN PARCUL TSAVO WEST
Azi veti face doua sesiuni de safari in Parcul Tsavo: una dimineata devreme si una seara, la apusul soarelui, acestea fiind orele zilei in care animalele sunt active si pot fi observate mai usor. De asemenea, veti vizita Izvoarele Mzima care formeaza un lac natural unde omul a creat posibilitatea observarii subacvatice a hipopotamilor, printr-o grota ascunsa sub lac (aceasta vizita se poate face si in ziua precedenta, in functie de timpul disponibil). Micul dejun, pranzul si cina vor fi sevite la lodge. Cazare la lodge Voyager Ziwani Camp in cort standard. 

Ziua 3: PARCUL TSAVO WEST MOMBASA 
Dupa ce veti servi micul dejun, va veti imbarca in microbuzele de safari pentru plecarea spre hotelul din Mombasa. Distanta de aproximativ 260 km intre parc si hotelul din Mombasa va fi parcursa in cca 5 ore. Sosire la hotelul din Mombasa unde va veti caza pentru urmatoarele 5 nopti. 

vezi mai multe

Transfer hotel - aeroport; Safari package; Transport Avion OTOPENI - MOMBASA 2021 - 2022 Bucuresti - Mombasa - North Coast; Taxele de aeroport si catering; Transport Avion MOMBASA - OTOPENI 2021 - 2022 Mombasa - North Coast - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Safari Tsavo West 2 nopti + Plaja 5 nopti, Mombasa, Kenya

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta