Hotelul este situat pe un deal,  la cca 5 minute de mers cu masina pana la prima plaja. Pe plajă sunt disponibile umbrele de soare și șezlonguri la un cost suplimentar. Cel mai apropiat oraș este Fethiye. Următoarele atracții pot fi accesate de la hotel: Blue Lagoon. Locul de cazare are la dispoziție mașini de inchiriat. Aeroportul (AYT) se află la aprox. 211 km. Un alt aeroport (DLM) este la cca. 57 km. Pană la cea mai apropiată plajă există un serviciu de transfer (graduit).

Facilități
Incantătorul hotel de 4 stele dispune de 3 etaje și peste 125 camere repartizate intre o clădire principală și un total de 6 clădiri secundare. Hotelul are lobby, aer condiționat, minimarket, discotecă, parcare (gratuită) și birou de schimb valutar. Pentru a servi masa aveți la dispoziție 2 restaurante cu aer condiționat și un snackbar. Serviciul de menaj este gratuit. Spălătorie și serviciul medical sunt disponibile la un cost suplimentar.

Piscină
In grădinile acestui hotelul există o piscină precum și o piscină pentru copii și un tobogan de apă. Acolo sunt disponibile gratuit șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei va puteți bucura de o băutura răcoritoare.

Catering
Mic dejun (intre orele 07:30 - 10:00) bufet suedez. All Inclusive: Băuturi răcoritoare (10:00 - 23:00), cafea și ceai (10:00 - 23:00), prăjituri și produse de patiserie (17:00 - 18:00), aperitive (11:00 - 12:00), bere (10:00 - 23:00), vin (10:00 - 23:00) și băuturi alcoolice naționale (10:00 - 23:00).

Sport/Leisure
Oferte pentru sport și divertisment: Baschet, darts (posibil contra cost), tenis (posibil contra cost), biliard (posibil contra cost), tenis de masă (posibil contra cost), fitness și volei pe plajă. Oferte de wellness: Saună gratuită. Zonă de spa și masaje contra cost. Hamam posibil contra cost. Loc de joacă pentru copii. Ingrijirea copiilor: mini club pentru copii (de la 5 - 12 ani).

Informații suplimentare
Pentru anumite facilități sau activități se pot aplica taxe suplimentare. Unele servicii depind de anotimp și de condițiile climatice locale. Unele servicii sau oferte pot fi utilizate doar intr-o măsură limitată sau pot fi complet inchise din cauza noilor protocoale de sănătate COVID19. Se pot aplica modificări fără informare prealabilă.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - MARMARIS 2023 Bucuresti - Dalaman; Taxele de aeroport; Avion MARMARIS - OTOPENI 2023 Dalaman - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre St. Nicholas Park Hotel, Marmaris, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta