LOCALIZARE
Newcastle Studios by Estia este situat in orasul vechi Malia, la 10 minute de mers pe jos de zona de baruri Malia.Plaja este la aproximativ 25 de minute de mers pe jos (1,5 km).

FACILITATI
Toate camerele sunt in sistem self-catering si au balcoane. Exista o piscina mare cu bar.Cei care doresc sa se relaxeze langa piscina, se pot relaxa pe terasa spatioasa la soare. Sunt disponibile mese de biliard si un snack bar langa piscina, cu TV prin satelit.

RESTAURANT
Newcastle Studios, modern si bine intretinut, de la Estia, reprezinta baza perfecta pentru a explora multitudinea de baruri, restaurante si cluburi de noapte pe care Malia le are de oferit.

CAMERE
Camerele disponibile sunt pentru grupuri de doua sau trei. Fiecare are baie privata si televizor. Newcastle Studios este compus dintr-o cladire cu 3 etaje. Fiecare apartament poate acomoda pana la 3 persoane si dispun de chicineta complet utilata ( cu frigider, ceainic, toaster), baie, balcon, uscator de par, TV, aer conditionat, seif, fier si masa de calcat ( la cerere), patut pentru copii ( la cerere), 

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion SBZ-HER Day 3 2023 Sibiu - Heraklion; ; ; ; Avion HER-SBZ Day 3 2023 Heraklion - Sibiu; Package discount; Package commission; SPO 6

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Newcastle Studios, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta