Sejur New York - YOTEL New York, cu plecare din Bucuresti

Situat la mai puțin de 1 km de Times Square, YOTEL New York spa oferă cazare cu WiFi gratuit și de ședințe și evenimente. YOBOT, robotul de depozitare a bagajelor de proprietate, vă ajută să vă păstrați bagajele de siguranță, iar chioșcurile cu autoservire accelerează procesul de check-in.

Toate camerele sunt concepute pentru a maximiza spațiul disponibil și la birou și seif pentru laptop. Oaspeții beneficiază de acces nonstop la apă purificată. De asemenea, există cu fier de călcat și un uscător de păr. Folosirea căzilor din cabină este momentan restricționată, pană la noi directive.

Serviciile disponibile la proprietate includ transferuri de la/la aeroport, tururi de vizitare a obiectivelor turistice și servicii de bilete pentru spectacole.

Restaurantul Green Fig este un local mediteranean fusion care servește micul dejun, brunch-uri de weekend, cina și opțiuni de luat masa inainte de spectacol. Terasa in aer liber de pe acoperiș este disponibilă pentru oaspeții care doresc să se relaxeze seara cu o băutură, in timp ce se bucură de a vedea la orizont.

YOTEL New York Times Square se găsește la 644 de metri de Madame Tussauds și la 1,1 km de parcul Bryant. La mai puțin de 804 de metri de proprietate se găsesc 3 stații de metrou.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre YOTEL New York Times Square, New York, Statele Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta