Las Arenas este o proprietate de 4 stele situată în Can Pastilla (Mallorca) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Las Arenas includ sală de fitness și business center. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Las Arenas sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Las Arenas oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Seara, Las Arenas organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Las Arenas este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Las Arenas oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Las Arenas poate furniza informații turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 1,8 km.

Cele mai apropiate atracții de Las Arenas sunt: Portul de agrement San Antonio de la Playa - 300 m, Palma Aquarium - 1,1 km, Mega Park Nightclub - 3,6 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Las Arenas, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta