Tropical Islands

La aproximativ 60 de kilometri de Berlin, in landul Brandenburg, satul Krausnik, se afla Tropical Island Resort, un parc tematic tropical cu peste 50.000 de plante.

Sub cupola de 107 metri inaltime se afla cea mai mare piscina din lume acoperita, o padure tropicala cu 50.000 de plante-inclusiv cele carnivore, tobogane, casute si multe alte elemente care reconstruiesc o statiune tropicala, teren de mini-golf, restaurante, magazine, baruri, și chiar locuri de camping.

Tropical Island Resort se bucura de o plaja de 200 de metri si o temperatura a aerului optima, de 26 de grade Celsius. In acest paradis tropical se poate inota in marea artificiala, se pot face plimbari prin jungla tropicala sau  pot fi alese toboganele special amenajate.

Insula tropicala este impartita in mai multe zone. Satul tropical ce imita cladiri din Thailanda, Bali, Samoa, marea tropicala, Rainforest, laguna Bali, cu o suprafata de 1200 de metri patrati, o zona de joaca pentru copii, centru spa si zona de camping. Sunt recreate aici chiar si celebrele minuni arhitecturale Angkor Wat din Cambodgia, Poarta Templului Bali si templul pesterii de pe insula Elephanta din India.

Hoteluri Tropical Islands

BOX 43
Solicita oferta