Phantasialand

Phantasialand este unul din cele mai vechi parcuri de distracții din Europa, înființat în 1967 și este cel mai mare din regiune. Parcul de distractii din orasul Bruhl (la 26 km de Koln) cucereste prin spectacolele fascinante, atractiile unice si aventurile diverse pe care le ofera. Aveti posibilitatea de a va caza intr-unul dintre cele doua hoteluri tematice: Ling Bao (amenajat in stil asiatic) sau Matamba (amenajat in stil african), iar masa poate fi servita atat in cadrul acestora, cat si in parc (restaurantele Unter den Linden, Manchu, Hacienda Don Pedro, Little Joe's si cafeneaua Heino's stau la dispozitia vizitatorilor).

Parcul e împărţit în 6 zone tematice: Fantasy, Deep în Africa, Berlin, Mexico, Mystery, China Town, fiecare cu specificul propriu, care se regăseşte atât în atracţii, cât şi în mâncarea (de tip fast food) pe care o găseşti în câteva dintre ele.

Există mai multe de atracții pentru amatorii de adrenalină însă majoritatea din parc sunt axate către copii.  Cele mai importante atracții sunt 2 roller coastere – Black Mamba și Colorado Adventure. Ultimul a fost inaugurat în anii 90 de Michael Jackson.

Hoteluri Phantasialand

BOX 43
Solicita oferta