Legoland Germania

Parcul Legoland din Gunzburg, Germania a fost inaugurat in anul 2002 si este unul dintre cele mai cunoscute locuri de acest gen din Europa. A atras milioane de vizitatori de toate varstele prin atractiile sale unice.

Parcul de distractii Legoland din Germania este impartit in 7 zone tematice: Miniland, Imagination, Lego X-TREME, Knights` Kingdom, Adventure Land, Pirate Land si Lego City.

MINILAND este o zona unde sunt reprezentate in miniatura, din cuburi LEGO, diverse constructii sau orase importante din Europa si nu numai: Frankfurt, Amsterdam, Berlin, Allianz Arena, Star Wars, Aeroportul din Munich, Satul Swabian, Elvetia, Venetia, Portul din Hamburg si Castelul Neuschwanstein. Fara restrictii de inaltime sau varsta.

IMAGINATION este o zona pentru intreaga familie si copii de toate varstele. Aici puteti gasi: Build & Test Centre, DUPLO Express, DUPLO Water Experience, Pedal-A-Car, Observation Tower, LEGO Arena, Power Tower, Gallery of Football Stars, DUPLO Playground.

LEGO X-TREME este o zona cu activitati pentru toata familia in care totul este mai mare, mai rapid si mai impresionant. Printre atractiile din aceasta zona se numara: Legoland Atlantis, Lego Studios, Drive your Monster Truck, Aquazone Wave Racers, Mindstorms Centre, Project X: Lego Test Track, Stepping Tones, Techno Tea Cups, WaterWorks, Lego Academy, Nintendo Zone.

KINGHT’S KINGDOM este o zona foarte populara a complexului care a fost construita in tema medievala cu dragoni, castele si cavaleri la tot pasul. Aici puteti gasi urmatoarele atractii: Caterpillar Ride, Dragon hunt, Royal Joust, Gold Panning, Fire Dragon.

ADVENTURE LAND este o zona ascunsa in jungla plina de vegetatie deasa si animale exotice, toate construite din piese lego desigur. Atractiile principale de aici sunt: Temple X-pedition, Adventure playground, Canoe X-pedition, Safari Tour, Monkey Theater, Jungle X-pedition.

PIRATE LAND este o zona excelenta pentru juniorii care isi vor dezlantui imaginatia si vor fi incantati de viata de marinar rebel. Principalele atractii sunt: Captain Nick's Splash Battle, Pirate Playground, Pirate School.

LEGO CITY este o parte foarte diversificata a parcului cu atractii de toate felurile pentru toate categoriile de varsta. Aici puteti gasi urmatoarele atractii: Flying Ninjago, Lego star wars x-wing model display, Hero Factory, Shipyard Playground, Hyundai Legoland Junior Driving School, Legoland Express, Hyundai Legoland Driving School, Lego Factory, Harbour Cruise.

 

Hoteluri Legoland

BOX 43
Solicita oferta