Gardaland Italy

Gardaland ocupa un loc important  intre  cele mai populare parcuri tematice din Europa si se mandreste cu minunata panorama a lacului Garda. Deschis in 1975, parcul a fost promovat ca fiind primul din Italia.Construit pe malul de est al lacului, cea mai buna priveliste asupra regiunii se poate observa din domeniul  Prezzemollo, mascota parcului, reprezinta o casa din copaci, situata la inaltimea echivalenta a unui bloc cu 6 etaje, ce ofera o panorama superba asupra parcului, lacului si a imprejurimilor. 

Este unul dintre cele mai mari  si mai indragite parcuri de distractii din Italia oferind vizitatorilor sai 6 roller-coastere si alte 56 de atractii pentru divertismentul lor.

 

Cele 6 roller-coastere:

·         BlueTornado- un coaster (otel) inversate, bucle, rasuciri parcurs in 1:42sec , pe o distanta de 765 m , se afla chiar la intrarea in parc sipoate fi observat din afara parcului.

·         Magic Mountain- un loopingcoaster (loop- trad. Meandra, bucla )se afla in partea de jos aparcului (la poalele dealului), este cel mai vechi din parc si are caelemente principale: un dublu circuit, o spirala dubla si un efect deelice, o lungime de 700 m, o inaltime de aproximativ 30 m.

·         Sequoia Adventure- “ mouse coaster” - pasagerii vor fi rasuciti (cu capul injos), in timp ce  masinutele isi vor croi drumul dinspre culme printrei elemente “saxofon” ; sina capata o pozitie verticala intr-un unghide 180 de grade de 6 ori.

·         Mammut- cel mai mare roller coaster destinat distractiei in  familie, din Italia.

·         Escape from Atlantis (Fuga da Antlantida)- un coaster de apa , super splash- abrupt si spiralat.

 

Hoteluri Gardaland

BOX 43
Solicita oferta